NERtelenítő blog

NERtelenítő blog

Válasz a miniszterelnöki marketing levélre

2018. február 13. - sorsügynök

Na, megint levelet kaptunk, a választás előtt két hónappal, magától a Vezértől. Stop Sorosat.

T. Feladó!

Nyomatékosan kérjük, hogy a továbbiakban NE zaklasson minket olyan kéretlen levelekkel, amelyekben már a megszólítás fele is hazugság. "Tisztelt Honfitársam!" – így kezdte ugyanis a legfrissebb irományát, s bár pechünkre valóban a honfitársai vagyunk, a valódi tisztelet legkisebb jelét sem tapasztaltuk még soha az Ön irányából.

Ha tényleg őszintén tisztelné azokat a milliókat, akinek a jelene, jövője, boldogulása sajnos nagymértékben Öntől is függ, akkor azt már mindannyian határozottan éreznénk. Nem csak az a másfél-kétmillió embertársunk vélné ezt érezni, akiket félre tud vezetni, ki tud használni, hanem mi valamennyien, közel 10 millióan lennénk vitathatatlanul biztosak ebben!

Persze Ön is tudja, s mi is tudjuk, hogy ezt a másfél-kétmillió biztos szavazót meg kell őriznie, egyben kell tartania, hiszen ők azok, akik a "mesterien" átalakított választási rendszernek és számos további arcátlan kavarásnak köszönhetően simán hatalomban tarthatják Önt és a bandáját. De hangsúlyozzuk: mindezt mi tudjuk – több millióan! Nem tud mindenkit átverni.

S van is a dologgal három komoly problémánk. Az egyik az, hogy ezek az emberek többnyire vagy tájékozatlanok, vagy tanulatlanok, vagy jóhiszeműségből megbíznak még Önben is – és ezekből semmi nem az ő hibájuk! Nehéz pl. úgy tájékozottnak lenni, hogy a legtöbbek által hozzáférhető hírforrás a maguk zsebében van, s éjjel-nappal, még egy focimeccs szünetében is az Önök hazugságait ismételgeti. Nem mindenkinek volt és van lehetősége tanult emberré válni, amikor a megélhetés napi gondot jelenthet, az oktatás színvonala pedig a béka feneke alatt keresendő. Az pedig, hogy sokan megbíznak Önben, végképp nem az ő hibájuk – annál inkább az Öné!
A második nagy problémánk éppen ez, hogy Ön a leggátlástalanabbul kihasználja ezeket az embereket: félrevezeti, félelemben tartja, s gyűlöletük felszításával akár rosszabb emberré is teszi őket. Pedig talán közöttük vannak a legtöbben, akiket a leginkább segítenie kellene és akik a leginkább megérdemelnék az őszinte és tisztességes bánásmódot az emberöltőnyi valódi országépítésük után.
S hogy mi a harmadik problémánk? Nos az, hogy ezek az embertársaink számunkra nem csak azt jelentik, amit Önnek, nem egyszerű "szavazócédulák". Ők a szomszédaink, kollégáink, rokonaink, sőt szüleink, nagyszüleink, maga pedig arcátlanul átveri és kihasználja őket! Ahelyett, hogy a több évtizede érlelt befolyásával, a tapasztalatával, s nem utolsó sorban a tőlünk kapott kivételes hatalmával egy békés, élhető, őszinte, a valódi problémákkal megküzdeni szándékozó és tudó, azaz NORMÁLIS Magyarország megteremtésén fáradozna...

Na de Hölgyek/Urak, Lányok és Fiúk! Ezt a levelet a mi drága miniszterelnökünk úgysem olvassa, vagyis "magunk között" vagyunk:) Így pedig a befejezés lehet valami pozitív is!
Higgyétek el: fel tudunk ébredni ebből a rémálomból! S nem csak úgy, hogy kimegyünk tüntetni, polgári engedetlenkednünk, vagy külföldre költözünk.
Igen, mindent megpróbáltak, hogy a maguk előnyére lejtsen a pálya. Igen, szinte mindenhol lehetnek beépített szabotáló embereik, s mindent elkövetnek azért, hogy az ellenzék szétaprózódjon. S az is nyilvánvaló, hogy tudatosan dolgoznak azon, hogy mindenki (Te is!), akit nem tudnak átverni váljon apolitikussá, a leválthatóságukat illetően pesszimistává, s hogy az ő szavazóikon kívül lehetőleg mindenki maradjon otthon április 8-án.
Csakhogy mindezek ellenére is elhajthatjuk őket! Tegyük épp az ellenkezőjét annak, amit várnak tőlünk, amire tudatosan "programoznak". Szánjunk rá fél órát, s most mindenképp menjünk el szavazni! Mindannyian, azok is, akik eddig sosem láttak belülről szavazófülkét, s akkor is, ha nem hiszünk a változás lehetőségében. Tegyük a Köztársaság (R.I.P.) '89-es kikiáltásához fogható történelmi nappá azt a vasárnapot – vagyunk hozzá elegen, csak tegyük hozzá mindannyian a magunk apró részét!

Persze, most jogosan merülhet fel Benned, hogy mi alapján válassz, kire szavazz ebből a szánalmasnak és dilettánsnak látszó ellenzéki felhozatalból, de hidd el: újabb négy fideszes évnél szinte bármi jobb. A károk visszafordításának lehetőségeit tekintve pedig mindenképp az utolsó pillanatban vagyunk. 

A következő bejegyzésben meg is osztok pár egyszerű tippet, melyekkel mindenki, aki változást akar, rengeteget tehet ennek elérése érdekében!

A bejegyzés trackback címe:

https://nertelenito.blog.hu/api/trackback/id/tr5713656210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása